Reparation

Reprationer och renoveringar av hydraulcylindrar är en del av vår verksamhet och vi renoverar alla typer av hydraulcylindrar. När du väljer att renovera din cylinder hos Hydraulmekano vågar vi lova att du inte blir missnöjd. Vi har över 30 års erfarenhet av hydraulcylindrar och kommer gärna med förbättringsförslag och uppdateringar av befintlig cylinder. Givetvis i dialog med dig som kund.

Varför renovera?

Att renovera en cylinder är ofta mer kostnadseffektivt och dessutom sparar vi miljön genom att använda delar som fortfarande fungerar. Vi hjälper dig gärna att hålla liv i din produkt så länge det går och om vi ser att din trotjänare inte går att renovera.. Ja, då hjälper vi dig att tillverka en ny.

Hur går processen till?

Det första vi gör när vi får en cylinder är att demontera den för att kontrollera vad som är sönder. Oftast har vi en dialog med kunden redan innan och skickat en kostnadsuppskattning. Ser vi att det behöver göras mer än vad vi uppfattat innan ”besiktningen” av hydraulcylindern så kontakta vi dig för att informera om kostnader.

Efter detta tillverkar vi delar om det behövs eller beställer delar om vi inte har dem på lager.

Avslutningsvis så monterar vi ihop cylindern och prov trycker den med hydraulolja för att se att det inte finns några läckage. Vi kan även måla cylindern innan leverans.

Kontaktformulär

Har du frågor kring reparation eller har en cylinder som behöver reparation? Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig snarast. Eller ring till oss för snabbaste service.